5.7 C
Ankara
Pazar, Mart 10, 2024

Markamarka

Balparmak Dubai’de

Balparmak, Ortadoğu bölgesinin hızlı tüketim sektörü oyuncularından IFFCO ile işbirliği anlaşması imzaladı. İşbirliği çerçevesinde ilk olarak Dubai’de satışa sunulan Balparmak ürünleri, ardından GCC (Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi) bölgesinde yer alan ülkelerde de tüketiciyle buluşacak.

İşte ‘İyi Yaşam’ sağlayan markalar!

Nielsen ve Sustainable Brands Istanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen Consumer Connect – İyi Yaşam (Good Life) Araştırması sonuçlandı. Sonuçlara göre tüketicilerine iyi yaşama ulaşabilmeleri konusunda en çok yardımcı olan ilk 3 firma Arçelik, Ülker ve Samsung oldu. Aynı zamanda, raporda 17 farklı kategoride “İyi Yaşam” sağlayan markalar da açıklandı.

Rundelez, Tuz Gölü’nde 21K Yarı Maraton koştu

Mondelēz International Türkiye’nin koşu takımı Rundelez, 28 Temmuz’da Tuz Gölü’nde düzenlenen Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail’e katıldı. Mondelēz International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz liderliğinde kurulan ve yarışan takım, 21K Yarı Maratonu’nu başarıyla tamamladı.

Nestlé’de üst düzey atama

Nestlé Hazır & Toz İçecekler ve Mutfak Ürünleri Genel Müdürlüğü görevine Buse Aksu Özgen atandı.

Teremyağ Gurme Kaymaklı’ya Bir Ödül Daha!

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’nü ilk defa 2015 yılında alan Teremyağ Gurme Kaymaklı, aynı ödülü bu yıl tekrar kazandı

Basketbol Milli Takımlarının suyu Kuzeyden

Akıllı telefon uygulaması Getir’in su markası Kuzeyden, Türkiye Basketbol Milli Takımlar resmi su sponsoru oldu.

11. Aroma Akseki Dağ Koşusu, 9 Haziran’da start alıyor

Aroma’nın Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) ile kesintisiz 11 yıldan bu yana düzenlediği Aroma Akseki Dağ Koşusu 9 Haziran’da start alıyor. Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk, şampiyonayı uluslararası hale getirmek için yürütülecek çalışmalara da destek olacaklarını açıkladı.

SEK, En Beğenilen Şirket oldu

SEK, Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında "Süt ve Sütlü Mamuller" sektöründe Türkiye'nin en beğenilen şirketi ödülünü aldı.

Reklam Oscarları sahiplerini buldu

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin, Effie Worldwide Inc. işbirliğiyle düzenlediği 10. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nın kazananları belli oldu. En etkili reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının ödüllendirildiği Effie 2018’de; 20 altın, 18 gümüş, 32 bronz olmak üzere toplam 70 ödül sahiplerini buldu.

Yılın seçilmiş ürünleri açıklandı

Araştırma şirketi Nielsen’in 4.053 tüketiciyle yüz yüze görüşerek yaptığı anketler sonucunda; Dydo İçecek Türkiye iki ürünüyle, Ferrero Türkiye Çikolata, Pınar Süt Mamulleri, Montero Gıda, Bayer Türk, Şenpiliç Gıda, Unilever Türkiye ve Himalaya İlaç ise birer ürünüyle Türk tüketicileri tarafından ödüle layık görüldü.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...

Nurettin Yüksel Kimdir? Profesyonel Besicilik ve Hayvancılık

Nurettin Yüksel Kimdir? Nurettin Yüksel, profesyonel hayvancılık alanında kendi yaptığı yem formülasyonları ile besicilikte önemli işlere imza atıyor.Besi hayvanlarının...

Air Anka Havayolları iş ilanları

İzmir merkezli kurulan hava kargo şirketi Air Anka Havayolları, pilot alımlarına başladı. Şirket, kaptan pilot, ikinci pilot, yükleme uzmanı...