Rundelez, Tuz Gölü’nde 21K Yarı Maraton koştu

0
9570
Mondelez Rundelez

Mondelēz International Türkiye’nin koşu takımı Rundelez, 28 Temmuz’da Tuz Gölü’nde düzenlenen Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail’e katıldı. Mondelēz International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz liderliğinde kurulan ve yarışan takım, 21K Yarı Maratonu’nu başarıyla tamamladı.

Genel Müdür İhsan Karagöz liderliğinde 2017 yılında şirket çalışanlarından kurulan koşu takımı olan Rundelez. 28 Temmuz günü Tuz Gölü’nde gerçekleşen yarışta 21K Yarı Maratonu’na katıldı. Türkiye’nin ilk ve tek 100 mil koşusunun da yer aldığı ve Uzunetap şirketi tarafından düzenlenen Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail’de yarışan Rundelez ekibi, Tuz Gölü’nün büyülü atmosferinde gerçekleşen bu büyük organizasyonda yarışı başarıyla tamamladı.

Yaklaşık 50 kişilik bir ekipten oluşan Rundelez’in düzenli antrenmanlar yaparak İstanbul içinde ve dışında birçok yarışta koştuğunu ifade eden Karagöz, “Rundelez koşu takımımız ile ilk olarak Kasım 2017’de ile 39. İstanbul Maratonu 10K koşusuna katıldık. Ardından Nisan 2018’de 10K ile İstanbul yarı maratonunda yarıştık. Daha sonra Şubat 2018’de koşucularımız çift olarak partnerleriyle ‘Couple Run’da yine 3,5K koştular. Ve şimdi de Runfire Salt Lake’te 21K Yarı Maraton koşmanın heyecanını yaşıyoruz. Rundelez’de, fabrikada çalışan işçiden-genel müdüre, fabrika direktöründen-işe yeni başlamış olan satış elemanına, ast-üst ayrımı olmaksızın birtakım olarak yan yana koşuyor. Bu harika bir duygu. Takım üyelerinin birlikte paylaştıkları bu anları çok değerli ve eşsiz buluyorum.” dedi.

“Ekip olarak Tuz Gölü’nde koşmak eşsiz bir deneyim”

28 Temmuz’da gerçekleştiren Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail’in Rundelez için eşsiz bir deneyim olduğunun da altını çizen İhsan Karagöz, “Tuz Gölü gibi mistik bir ortamda, sonsuz bir beyazlıkta koşmanın, her seviyede sporcu için benzersiz bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Bunu bir de her gün birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızdan oluşan bir takımla yaptığınızda aldığınız keyif çok daha farklı oluyor. Böyle deneyimlerin gerçek bir ekip olmanın önemini çok daha iyi kavramanıza yardımcı olduğuna inanıyorum. Rundelez olarak bundan sonra bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek İstanbul Maraton’una katılmayı planlıyoruz. Sonrasında “Uzunetap Gece Koşuları’nda yer alacağız. Ayrıca Türkiye Mondelēz tarafından yaratılmış olan Rundelez ekibinin bir sonraki aşaması Türkiye’nin de bağlı bulunduğu Doğu Avrupa Bölgesi’nde Rundelez’in kurulup aktif hale getirilmesi olacaktır. Bu amaçla da 23 Eylül’deki Moskova maratonunda Rundelez Rusya ekibiyle birlikte geniş bir katılım üzerinde çalışılmaktadır” diyerek takımın 2018 yarışları ve hedefleri ile ilgili de bilgi verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz