Ana Sayfa Haber Markamarka SEK, En Beğenilen Şirket oldu

SEK, En Beğenilen Şirket oldu

0
9418

SEK, Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “Süt ve Sütlü Mamuller” sektöründe Türkiye’nin en beğenilen şirketi ödülünü aldı.

SEK, 38 sektörün en beğenilen ilk 3 şirketinin açıklandığı “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “Süt ve Sütlü Mamuller” sektöründe Türkiye’nin en beğenilen şirketi ödülünü aldı. Ödülü, Tat Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer 10 Mayıs 2018 Perşembe akşamı düzenlenen törende teslim aldı.

Araştırmadaki beğenilme kriterleri arasında “kurumsal yönetim ilkelerine göre yönetilme”, “çalışan memnuniyeti”, “müşteri memnuniyeti”, “güvenilir şirket olma”, “ürün veya hizmet kalitesi”, “çalışanına sunduğu sosyal imkanlar, haklar ve ücret politikası” ve “bölgeye, ekonomiye iş gücü ve yatırımları ile katkısı” yer alıyor. Şirketler özellikle bu kriterlerde gösterdikleri başarıyla en beğenilenler arasına giriyorlar.

Ödül ile ilgili açıklama yapan Tat Gıda Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer şunları söyledi: “Bu ödül SEK’in yenilikçi yüzüne ve tazelikteki ısrarlı iddiasına geldi diye düşünüyorum. Çabalarımızın ve incelikli çalışmalarımızın meyvelerini böyle toplamaktan çok mutluyuz. Beğenilen şirketlerin kriterlerine bakınca itibarın sırrının tek bir formüle bağlı olmadığını da görüyoruz. Birlikte çalıştığım tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüketicinin iç görüsüne ve bilime kulak vererek, yenilikçiliği ve sağlığı ön plana çıkaran çalışmalarımıza devam edeceğiz”.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz