Miniklerin “Cam Kurtaran Kahramanları”

0
1071

“Uyandırma Servisi: Günaydın” konseptiyle düzenlenen İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’ne katılan minik ziyaretçiler, Şişecam Cam Ambalaj’ın Geri Dönüşüm Atölyeleri’nde kendi ‘Cam Kurtaran Kahramanları”na hayat verdi.

Türkiye’nin lider, dünyanın ise dördüncü büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla yürüttüğü ‘Cam Yeniden Cam’ projesiyle çocukların yaratıcılıklarına dokunarak sürdürülebilirliğe dikkat çekti.

sisecam_2

İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde, Cam Yeniden Cam projesi kapsamında Geri Dönüşüm Atölyeleri oluşturan Şişecam Cam Ambalaj, deneyimli sanat eğitmenleri yönetiminde her çocuğun özgün sanat çalışmaları üretmesine olanak sağlayan eğlenceli içerikler oluşturdu.

Şişecam Cam Ambalaj, bienal kapsamında gerçekleştirilen etkinlik süresince atölyeye katılan çocuklardan kendi cam geri dönüşümü kahramanlarını hayal etmelerini istedi. Hayallerini yaratan çocuklar etkinlik kapsamında geri dönüşüme olanak veren cam kumbaralarını ‘Cam Kurtaran Kahraman’a dönüştürerek hem hayallerini gerçekleştirmiş hem de gelecek için bir adım atmış oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz