Tetra Pak ‘Geleceğe Hazır’

0
809

Bu yıl Gulfood Manufacturing 2016 Fuarı’na “Geleceğe Hazır” temasıyla katılan Tetra Pak, Yemek Adası olarak adlandırılan interaktif alanda; domates, peynir, çorbalar, yoğurt ve Hindistan cevizi suyu olmak üzere beş anahtar kategori ile yer aldı.

Gıda sanayi sektörünün en önemli fuarlarından kabul edilen Gulfood Manufacturing 2016 Fuarı 7 – 9 Kasım 2016 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşti. Sektördeki en inovatif çözümlerini tanıtan Tetra Pak, bu yıl fuara, “Geleceğe Hazır” temasıyla katıldı.

Tetra Pak Başkan ve CEO’su Dennis Jönsson,  Gulfood Manufacturing 2016 Fuarı’nı, “Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki müşteriler ve iş ortaklarıyla iletişim kurmayı sağlayan son derece önemli bir platform” olarak niteledi.

Tetra Pak fuarda, Yemek Adası olarak adlandırılan interaktif alanda; domates, peynir, çorbalar, yoğurt ve Hindistan cevizi suyu olmak üzere beş anahtar kategori ile yer aldı. Tetra Pak’ın tadım istasyonunun de yer aldığı stantta, üç gün boyunca 30 ülkeden 800’ün üzerinde müşterisini ağırladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz