Japonya’dan iki altın madalya ile döndü

0
1081
Doğadan İhracat Yöneticisi Gökçe Yıldırım Kağıtçı: "Yeşil çayın anavatanı olarak anılan Çin ve Japonya’daki birçok marka arasından sıyrılarak iki altın madalya kazandık. Bu ödüller hepimiz için gurur kaynağı oldu.”

Doğadan; her yıl Japonya’da düzenlenen World Green Tea Yarışması’nda “Büyülü Bohça Yeşil Çay Yaseminli” ve “Büyülü Kutu Yeşil Çay Gül Buketi ” ürünleriyle altın madalyayı Türkiye’ye getirdi.

Çin, Kore, Japonya gibi küresel çay sektörünün öncü ülkelerinden çay firmalarının katıldığı World Green Tea Yarışması’nda, Doğadan iki farklı ürün ile altın madalyayı Türkiye’ye getirdi. Toplamda 88 ürünün katıldığı yarışmada güçlü rakiplerin arasından sıyrılan “Doğadan Büyülü Bohça Yeşil Çay Yaseminli” ve “Büyülü Kutu Yeşil Çay Gül Buketi” ile büyük ödüle layık görüldü.

Ödül töreninde konuşan Doğadan İhracat Yöneticisi Gökçe Yıldırım Kağıtçı; “Doğadan olarak; 40 yılı aşkın uzmanlığımızla bitkilerin iyiliğini tüketicilerimize sunduğumuz ürünlerimizin böyle bir ödülle taçlandırılması, çıtamızı her geçen gün biraz daha yukarı taşımamızı sağlıyor. Yeşil çayın anavatanı olarak anılan Çin ve Japonya’daki birçok marka arasından sıyrılarak iki altın madalya kazandık. Bu ödüller hepimiz için gurur kaynağı oldu” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’den sadece Doğadan’ın katıldığı World Green Tea Yarışması’nda ürünler; tadı, kalitesi, ürüne yeni talep oluşturulması ve ambalajı olmak üzere 4 ana kategoride değerlendiriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz