Selva Gıda’ya büyük ödül

0
960

Selva Gıda, Monde Selection’da 8 gramlık pratik Buğday Ruşeymi ile Diyet & Sağlık Ürünleri Kategorisinde ‘Büyük Altın Madalya’ (Grand Gold Award)’ ödülüne lâyık görüldü.

Selva Gıda, ‘Sağlıklı Yaşam Ürünleri’ kategorisinde tüketicileriyle buluşturduğu, buğdayın en hayati besin deposu olan ruşeym ile yarım yüzyılı aşkın süredir faaliyet gösteren Monde Selection’ın tüketici ürünleri testlerinden geçerek Diyet & Sağlık Ürünleri kategorisinde ‘Büyük Altın Madalya’nın (Grand Gold Award) sahibi oldu.

Bu yıl, 84 ülkeden 2 bin 938 ürünün, bilim adamı, uzman, beslenme ve sağlık danışmanları, gurmeler ve prestijli aşçılık kuruluşları şeflerinden oluşan 70 kişilik jüri tarafından değerlendirildiği Monde Selection’da Selva Gıda’nın, 8 gramlık pratik Buğday Ruşeymi yüzde 90’ın üzerinde skor elde ederek bu ödülü almaya hak kazandı.

Ödüle ilişkin açıklama yapan Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu; “29 yıldır, Konya ovası başta olmak üzere Anadolu’da yetişen en kaliteli durum buğdaylarından ürettiğimiz ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Bu topraklarda kurulan bir marka olarak ülkemize uluslararası alanlarda ödüller kazandırmak bizim için büyük bir onur… Monde Selection’da ödül alabilmek için ürettiğiniz ürünün mevcut gıda ürünlerinden açık ara farklı olması, beslenme ve sağlık ile ilişkisi olması gerekiyor. Biz de Selva Gıda olarak pratik Buğday Ruşeymi ürünümüzle en büyük ödülü almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ruşeym, yüksek miktarda besinsel lifler, vitamin E, folik asit, ve B1 kompleksi vitaminlerine, kalsiyum, fosfor, potasyum ve çinko gibi minerallere, doymamış esansiyel yağ asitlerine, doğal şekerlere, yumurta, et ve süt kalitesinde proteinlere sahip çok yoğun ve zengin bir besin maddesi olarak kabul ediliyor. Ayrıca bu ödül ile ürünümüzün hem sağlık hem de diyet ürünü olduğu uluslararası platformlarda onaylanmış oldu” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz