Magnum’dan ‘tüm zamanların en iddialı dondurması’

0
1898

Magnum’un, “sadece 2016’nın değil tüm zamanların en iddialı ürünlerinden biri” olarak lanse ettiği yeni dondurması Magnum Double Fıstık Ezmesi, alışılagelmiş tatlarla yetinmeyen ve içindeki sesi dinleyip hep daha fazlasını yapmak isteyenlere iki kat daha fazla keyif vaat ediyor.  

Haz peşindekilerin yakın takibe aldığı Magnum, 2016’ya yine iddialı başladı. Sıradan lezzetlerle yetinmeyen ve içindeki sese kulak verip daha fazlasını isteyenler için Magnum, yeni Double Fıstık Ezmesi ürününü çıkardı. Magnum’un Double serisinin en yenisi Magnum Double Fıstık Ezmesi, dondurma severlerin bugüne kadar karşılaştıklarından çok daha farklı bir deneyim sunuyor. Magnum çikolatası ile nefis yer fıstığı ezmeli sosu bir araya getiren Magnum, tüketicilere bir üründen nasıl iki kat daha fazla keyif alınabileceğini gösteriyor.

Leopar desenli paketlerde tüketiciyle buluşan Yeni Magnum Double Fıstık Ezmesi, içindeki seni serbest bırakıp, daha fazlasına cüret etmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında olmaya kararlı görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz