Aroma, bayileri ile Uludağ’da buluştu

0
773

Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilen ve 200 bayinin katıldığı “Aroma Zirvesi”nde, şirketin 2017 hedef ve stratejileri paylaşıldı.

Aroma bayileri, şirketin Gürsu’daki fabrikasının üretim hattını gezen bayiler, gıda mühendisleri ile teknik personelden üretimle ilgili bilgi aldılar ve meyve suyunun üretim aşamalarını izlediler.

Gürsu’daki fabrika gezisinin ardından Uludağ’da bir araya gelen bayilere Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk ile Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç, Aroma’nın 2017 hedeflerini anlattı.

Ali Metin Duruk konuşmasında, “Topluma karşı sorumluluğumuz var, ülkeye karşı sorumluluğumuz var, tarıma karşı sorumluluğumuz var, bunların bilincindeyiz” dedi.

Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç ise Aroma’nın temellerinin; doğruluk, güvenilirlik, yapılan işin en iyisini yapmak, aile ortamı ve kültürü oluşturmak ilkelerinin bulunduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından, 2016 yılında Anadolu Bölgesi ve İstanbul-Trakya Bölgesi’nde gerçekleştirdikleri başarılı satış grafikleri nedeniyle ilk üçe giren 6 bayiye teşekkür plaketleri verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz