25.7 C
Ankara
Cuma, Nisan 26, 2024

Gelecek için bir damla fazlası

Okumalısınız!

Damla Doğal Kaynak Suyu, BitkiŞişe™ portföyünü genişletiyor. Türkiye’nin bitki bazlı hammaddeden yapılmış ilk içecek şişesi olma özelliğini taşıyan Damla BitkiŞişe™, 330 ml’den sonra şimdi 1 litrelik ambalajıyla da raflarda yerini almaya başladı.

Damla Doğal Kaynak Suyu, %30’a yakını bitkilerden üretilen 330 ml. ve 1lt’lik BitkiŞişe (PlantBottle™) ambalajlarıyla gelecek için bir damla fazlasını yapmaya devam ediyor.

ic ortam Damla_Su_1lt_ve_330ml_sise330ml. ve 1lt. ambalajlarıyla raflarda yer alan ve tüketicilerin yeşil kapaklarından ve etiket üzerindeki BitkiŞişe logosundan kolayca tanıyabileceği Damla BitkiŞişe, kısıtlı doğal kaynaklara olan ihtiyacımızı ve böylece karbon ayak izini azaltıyor.

Şirketten yapılan açıklamada, sürdürülebilir ambalaj alanında öncü olmayı hedefleyen Coca-Cola’nın, ambalajlarının toplanıp, geri dönüştürülüp, yeniden kullanılmasını sağlamak amacıyla geri dönüşüm altyapısına ve geri dönüştürülebilir ambalajlara yatırım yapmaya devam ettiği kaydedildi.

 

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...