Arılar için biz ne yapabiliriz?

0
873
Uluslararası Ekolojik Arıcılık Konferansı 9 Aralık'ta İzmir'de...

Arı Dostu, Arı Odaklı Arıcılık… Arıların Geleceği…  Şehrin ortasında arıcılık… Hapishanede arıcılık… Ve en önemlisi: Arılar için biz ne yapabiliriz? Tüm bu konular, 9 Aralık’ta İzmir’de düzenlenen Uluslararası Ekolojik Arıcılık Konferansı’nda masaya yatırılıyor.

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Türkiye’de doğa, arı ve insan dostu arıcılık yöntemlerinin yaygınlaşması için yürüttüğü AB Erasmus + Programı tarafından desteklenen “Arıları Yaşatalım” projesi kapsamında 9 Aralık’ta İzmir’de uluslararası bir konferans gerçekleştiriyor.

Derneğin, proje ortakları Hollanda’dan Akıllı Arıcılık Vakfı (Smart Beeing Foundation), İngiltere’den Doğal Arıcılık Vakfı (Natural Beekeeping Trust) ve Makedonya’dan Aronija Organik Ürün Üreticileri Birliği’nin de katılacağı “Ekolojik Arıcılık Konferansı”nda, sayıları korkutucu bir hızla azalmakta olan arılara destek olmak için ekolojik arıcılık yöntemleri tartışılacak.

Konferansta; Türkiye’de arıcılık, sorunlar ve ekolojik çözümler, Arı odaklı doğal arıcılık ve arıların geleceği gibi konuların yanı sıra doğa, arı ve insan dostu arıcılık konusunda ilham veren çalışmalara da yer verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz