Sütaş, Altın Pusula’dan iki ödülle ayrıldı

0
770
Soldan Sağa: TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi Başkanı / Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sütaş Kurumsal İletişim Yöneticisi Tuğçe Altınsoy, Sütaş Entegre Pazarlama İletişim Koordinatörü Eylem Karakaş Soyluoğlu, Ünite İletişim Grup Koordinatörü Ela Belül, Ünite İletişim Yazı İşleri Direktörü Özlem Süngü Tilki, Ünite İletişim Marka Yönetmeni Tuğçe Yücel, Altın Pusula Seçici Kurul Başkanı / Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşe Şule Kut

Sütaş, 16. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde iki ödül birden kazandı. ‘2015 Sürdürülebilirlik Raporu’ ile ‘Kurumsal Raporlar’ ödülünü alan Sütaş, ‘Tire Entegre Tesisleri Açılışı İletişim Çalışmaları’ ile de ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünün ilk ve tek ödül programı olma özelliği taşıyan ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen ‘Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’, bu yıl 16. kez sahiplerini buldu.

25 Mayıs Perşembe günü Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen ödül töreninde Sütaş, 2015 Sürdürülebilirlik Raporu ile Kurumsal Raporlar ödülü, Tire Entegre Tesisleri Açılışı İletişim Çalışmaları ile de Jüri Özel Ödülü aldı.

Geçen yıl, 2020 sürdürülebilirlik hedeflerini de içeren Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınlayan Sütaş, Karacabey ve Aksaray’dan sonra üçüncü entegre tesislerinin açılışını da Tire’de gerçekleştirmişti.

Sütaş’ın 2015 Sürdürülebilirlik Raporu ve Tire Entegre Tesisleri Açılışı ile öne çıkardığı 360 derece iletişim faaliyetleri, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde, kurum kültürünü yansıtma, kurumsal itibarı artırma, paydaşlarla bağı güçlendirme, ulusal ve yerel medya ile ilişkileri daha da geliştirme kriterleriyle değerlendirilerek iki ödüle birden layık görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz