Öğrenciler İçim’i gezdi

0
819

Ak Gıda Pamukova fabrikasında, tatlı ürünleri bölümünü gezen öğrenciler, üretim hattı ve paketleme işlemlerini gözlemlerken, fabrika yetkililerinden üretim süreçlerine ilişkin bilgi aldı.

Sakarya Özel Erenler Güneş İlkokulu’ndan 135 öğrenci 17-18 Şubat tarihlerinde düzenlenen bir geziyle Ak Gıda’ya ait 5 fabrikanın en büyüğü olan Pamukova Üretim Tesisini ziyaret etti. İçim ürünlerinin üretildiği, yakın coğrafyanın da en büyük üretim tesisi olan ve günde 1500 ton çiğ süt işleme kapasitesine sahip Ak Gıda Pamukova fabrikasında, tatlı ürünleri bölümünü gezen öğrenciler, üretim hattı ve paketleme işlemlerini gözlemlerken, fabrika yetkililerinden üretim süreçlerine ilişkin bilgi aldı. Çocuklar; gezi sırasında, İçim ürünleri ve üretim tesisine ilişkin merak ettiklerini yerinde öğrenme fırsatı buldular.

Ak Gıda Pamukova Fabrikası Üretim Direktörü Ömer Murat Gümüşdağ, “İçim markalı süt ve süt ürünlerini tüketicilerin beğeni ve tercihlerini değerlendirerek üretiyoruz. Bu bağlamda çocuklarımızın görüş ve önerileri son derece önemli. Bu tür gezilerin bizler için de çok faydalı olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Ak Gıda Pamukova Fabrikası, iç piyasanın yanı sıra ürünlerini Orta Doğu, Kuzey Afrika, Balkan Ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Avrupa ülkeleri ile ABD’ye de ihraç ediyor. 939 çalışana sahip fabrikada, İçim markasına ait süt, yoğurt, ayran, kefir, tatlı, büyüme küpleri, taze peynir, tereyağı, labne peynir, kaşar peyniri, krem peynir, beyaz peynir, aromalı süt, kaymak ve krema ürünleri üretiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz