“Lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmanın yolu kaliteli yağdan geçiyor.”

0
973

ESBAŞ’ın organize ettiği “ESBAŞ’ta Ne Yediğimizi Biliyoruz” etkinliğinde konuşan Salat Satış ve Pazarlama Direktörü Erman Erol, yemeklerde kaliteli yağ kullanımının önemini anlattı.

bungeBitkisel yağ üreticisi Salat, Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ)’ın düzenlediği “ESBAŞ’ta Ne Yediğimizi Biliyoruz” toplantısında sektörün önde gelen markalarıyla biraraya geldi. Konferansta sektöre yön veren kuruluşlar sağlıklı beslenmenin püf noktalarına değindi. Etkinlikte konuşan Salat Satış ve Pazarlama Direktörü Erman Erol, sözlerine ESBAŞ ile yaptıkları işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek başladı. 2013 yılında Salat’ı satın alan Bunge’nin dünyada ve Türkiye’deki konumundan, pazar payından ve oluşturduğu istihdamdan söz eden Erol, konuşmasında, yemekte kaliteli yağ kullanımının önemine de dikkat çekti.

ESBAŞ’ın hem potansiyeli hem de tedarik ettiği ürünler ile Salat markasının bölgede en önemli hedef satış noktası konumunda bulunduğunu belirten Erol, şöyle konuştu:

“İki yıl süren iletişim ve Salat marka bilinirliğinin artması, ESBAŞ mutfaklarında alternatif bir marka olma talebimizin olumlu karşılanmasını sağladı. Bunge’nin Lüleburgaz’daki modern tesislerini ziyaret eden ESBAŞ yetkilileri üretim, depolama ve sevkiyat süreçlerini gözlemledi. ESBAŞ mutfak ustaları ve tüketicilerinin verdiği onay ile Salat markası ESBAŞ mutfaklarında 1 yılı aşkın bir süredir kullanılıyor. Lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmanın yolu kaliteli yağdan geçiyor. Ayçiçek yağı, dünya kodeksine baktığımızda vitaminler açısından en zengin içeriğe sahip. Diyet listelerinde ayçiçek yağı öneriliyor. Çünkü sindirimi kolaylaştırarak metabolizmayı hızlandırıyor.”

Geçtiğimiz yıl Üstün Lezzet Ödülü alan Salat, 2013 yılında gıda devi Bunge tarafından satın alındı. Salat’ın ürün gamında ayçiçek, mısır özü ve kanola yağı çeşitleri bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz