Kaçış rotanı paylaş!

0
996
DİMES Marka Müdürü Burcu Karadayı Gülşen

Uzatılmış bir hafta sonu tatili, bir yol hikayesi ya da gün içerisinde kulaklıkla en sevilen şarkıyı dinleyerek verilen kısa bir mola … DİMES yeni reklam kampanyasında vurguladığı ‘Kaçalım Buralardan’ söylemini, www.kacalimburalardan.com web sitesi ve #kacalimburalardan sosyal medya etiketiyle (hashtag) bir platforma dönüştürdü.

DİMES, ‘Kaçalım Buralardan’ platformunda, tüketicilerini rutinlerden kaçış rotalarını ve deneyimlerini paylaşmaya davet ediyor. Dijital platformlardan paylaşılan deneyimler ve rotalar, 300 ml DİMES teneke kutu ürünleri üzerine resmediliyor; hayata başka bakmak isteyenlere ilham veriyor.

DİMES Marka Müdürü Burcu Karadayı Gülşen ‘Kaçalım Buralardan’ platformu hakkında: “Tüketicilerimizin “Kaçalım Buralardan” dedikleri, her an yanlarında olabileceğimiz bir blog oluşturduk. Dimes Go ile Kaçalım Buralardan Platformu ile dünyada bir fark yaratmak isteyen herkesin, yollardan ve maceralardan çıkarımlar yaparak bu hayallerini gerçekleştirmelerini istiyor, destekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaçış rotanı paylaş

DİMES 330ml teneke kutulu ürünlerini kapsayan “Kaçalım Buralardan!” kampanyası kapsamında bir de çekiliş gerçekleştirilecek. DİMES, bu çekilişle hayata başka bakmak isteyen 1 kişiye Fiat 500, 50 kişiye Bianchi bisiklet ve 500 kişiye kulaklık hediye edecek. Tüketiciler, 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından temin edilebilecek Dimes 330 ml teneke kutularındaki kırmızı açma halkalarından çıkan şifreyi www.kacalimburalardan.com adresinden kişisel bilgileriyle girerek çekilişe katılım hakkı elde edecekler. Çekiliş sonuçları ise Ekim ayında açıklanacak ve talihlilere hediyeleri teslim edilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz