Elma şekeri değil, elmadan şeker

0
1523

Meyve markası Doal, elmadan ürettiği yeni nesil sıvı şekerini, 6 Mart Salı günü EKS Mutfak Akademisi’nde düzenlediği etkinlikte şeflerle buluşturdu.

Meyve markası Doal tarafından sadece elmadan üretilen açık renkli elma suyu konsantresi “Doal Meyveden Şeker”, EKS Akademi’de düzenlenen etkinlikle Türkiye’nin tanınmış şeflerine tanıtıldı. Şef Eyüp Kemal Sevinç’in Doal Meyveden Şeker ile hazırladığı tatlıların ikram edildiği davette Anadolu Etap Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Aslıhan Kaya’da katılımcılara Meyveden Şeker’i anlattı.

Şef Eyüp Kemal Sevinç – Aslıhan Kaya

Doal Meyveden Şeker’in, lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek isteyen yeni nesil mutfaklar için eşsiz bir alternatif sunduğunu ifade eden Aslıhan Kaya, yeni nesil şekerin, pasta, kek, kurabiye, reçel ve sütlü tatlılardan, çay, kahve, süt gibi sıcak ve soğuk içeceklere rafine şeker yerine doğal tatları tercih edenler için yepyeni bir alternatif olarak ön plana çıktığını belirtti.

Kaya, hiçbir kimyasal, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Doal Meyveden Şeker’in, düşük glisemik indeks ve düşük kaloriye sahip olmasıyla da rafine şeker ve türevlerinden ayrıştığını kaydetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz