Assan Gıda’da masa telefonları tarihe karıştı

0
1061
Assan Gıda Genel Müdürü Hakan Koçoğlu, yeni ofisin iletişim altyapısını kurgularken tüm çalışanların kolayca ulaşılabilir olmasını ve teknolojiyi rahatlıkla kullanabilmelerini hedeflediklerini belirtti.

Assan Gıda, iletişim kalitesini arttırmak ve verimliliği daha iyi hale getirmek için, Skype for Business uygulamasını hayata geçirdi.

Kibar Holding’in gıda yatırımı olarak faaliyet gösteren Assan Gıda, altyapı ve genel merkez lokasyon değişimi ile birlikte Skype for Business projesini uygulamaya koydu. İletişim kalitesinin ve hızının artırılmasını sağlayan proje ile şirket daha verimli bir altyapıya kavuşurken, iletişim maliyetlerinin de düşürülmesi hedefleniyor.

Assan Gıda Genel Müdürü Hakan Koçoğlu, projenin hayata geçiş süreciyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Assan Gıda olarak birçok teknolojik yeniliği yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar endüstriyel yatırımlarımız için 40 milyon dolar bütçe ayırdık. Bu anlamda yeni ofisimize geçerken IP telefon teknolojisine geçmeyi düşündük. Ancak Assan Bilişim tarafından yapılan çalışmalar ve öneriler doğrultusunda, IP Telefon altyapısı yerine Lync altyapısını kullanan Skype For Business’a geçmeye karar verdik. Telefon kullanımının en yaygın olduğu satış, müşteri hizmetleri gibi bölümlerimizdeki çalışanlarımıza farklı kulaklık ve telefon türlerini test ettirdik. Skype for Business’ın çok kullanışlı olduğu ile ilgili gelen olumlu geri bildirimler üzerine sistemimizi seçtik. Ayrıca IP telefon altyapısına göre Skype for Business’ın çok ciddi bir maliyet avantajı var. Bu da tercihimizi yaparken etkili oldu.”

Koçoğlu, yeni ofisin iletişim altyapısını kurgularken tüm çalışanların kolayca ulaşılabilir olmasını ve teknolojiyi rahatlıkla kullanabilmelerini hedeflediklerini belirterek, Skype for Business sayesinde masa üzerindeki telefonların kaldırıldığını, bilgisayarın hem telefon ve telekonferans aracı, hem de görüntülü görüşme olanağı veren bir iletişim merkezi olarak kullanılabildiğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz