Alflorex Türkiye pazarında…

0
1112
ABD, İngiltere ve İrlanda’dan sonra, fonksiyonel sindirim sistemi şikayetlerinde kullanılan Alflorex Türkiye’de de kullanıma sunuldu.

“Özgürlüğü Seçin” sloganı ile Türkiye pazarına giren probiyotik markası Alflorex’in tanıtım toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi.

ABD, İngiltere ve İrlanda’dan sonra, fonksiyonel sindirim sistemi şikayetlerinde kullanılan Alflorex Türkiye’de de kullanıma sunuldu. Alflorex’in tanıtımı, İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin değişik illerinden gelen 300’e yakın eczacının katılımı ve tiyatro sanatçısı Ceyda Düvenci ve Sunay Akın’ın sunumları ile Esma Sultan Yalısı’nda yapıldı.

Avrupa’da çeşitli ödüllere sahip olan Alflorex, sindirim sistemi şikayetlerinde sıkça görülen, ishal, kabızlık, gaz, karın bölgesinde belirgin şişkinlik ve ağrı gibi semptomların giderilmesine destek oluyor.

Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici ve Prof. Dr. Dinç Dinçer probiyotiklerin insan vücuduna olan olumlu etkilerini ve yurtdışında mikrobiyota üzerine yapılan bilimsel çalışmaları katılımcılara anlattılar.

İngiltere ve Fransa’dan hemen sonra Avrupa’nın birçok ülkesinden önce Türkiye’de piyasaya çıkan Alflorex’in tanıtım toplantısının moderatörlüğünü tiyatro sanatçısı Ceyda Düvenci yaptı. Ayrıca, sanatçı Sunay Akın “Özgürlüğü Seçin” sloganıyla hazırladığı özel gösterisiyle toplantıya renk kattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz