GODIVA’nın yeni CEO’su Türkiye’den

0
2417
GODIVA’nın yeni CEO’su, Yıldız Holding’in Strateji ve Büyümeden Sorumlu Başkanı Nurtaç Ziyal Afridi oldu.

GODIVA’nın yeni CEO’su, Yıldız Holding’in Strateji ve Büyümeden Sorumlu Başkanı Nurtaç Ziyal Afridi oldu.

Eylül ayında, başka bir fırsatı değerlendirmek için Kasım ayı sonunda şirketten ayrılacağını açıklayan Annie Young-Scrivner’ın ardından GODIVA’nın yeni CEO’su, Yıldız Holding’in Strateji ve Büyümeden Sorumlu Başkanı Nurtaç Ziyal Afridi oldu.

Yeni CEO Nurtaç Ziyal Afridi ilk açıklamasında, ekibiyle birlikte online ve büyük ölçekli market kanallarını da kullanarak GODIVA’nın sevilen çikolatalarını ve çikolatalı ürünlerini daha geniş kitlelerle buluşturmayı, ayrıca mevcut müşterilere yeni ve farklı kanallardan da ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. GODIVA’ya liderlik edecek olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirten Afridi; “Çok sevilen markamızı çoklu-kanal yaklaşımıyla daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam edecek, GODIVA tutkunlarıyla aramızdaki güçlü bağı koruyacak, premium çikolatalarımızın dünyanın her yerinde tüketicilerle buluşmasını sağlayacağız. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarını proaktif şekilde öngörebilmek, beklentileri aşmak ve GODIVA’yı akla ilk gelen premium çikolata markası haline getirmek için dijital teknolojilerden yararlanmaya odaklanıyoruz. Şirketimizde çığır açmaya hazırlandığımız bu dönemde böylesine olağanüstü bir ekiple birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi. 

Nurtaç Ziyal Afridi’nin yeni görevi konusunda açıklama yapan GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Afridi’nin yönetiminde GODIVA’nın, köklü mirasını korurken geleceğe dönük fırsatları da değerlendireceğine inandığını belirtti.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker de Nurtaç Ziyal Afridi’nin yeni görevi konusunda görüşlerini şöyle ifade etti: “Yıldız Holding olarak üst yönetim kademelerinde kadın çalışanlarımızın görev almasını arzu ediyor, yıllardır bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Holding’imizin vizyonu ve kurum kültürüyle yetişmiş kadın çalışanlarımızı bu görevlere hazırlamaya, mentorluk programlarıyla kendilerini geliştirmeleri için gerekli ortamı sağlamaya önem veriyoruz. Bu bağlamda, Nurtaç Ziyal Afridi’nin GODIVA gibi global bir markanın CEO’su olarak atanması son derece mutluluk verici bir gelişme. Afridi’ye yeni görevinde başarılar diliyor, başta Murat Ülker olmak üzere, kadın yöneticilere ilişkin programlarımızı destekleyen tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz