LÖSEV, Dünya Kadınlar Gününde emek ile umudu buluşturuyor

0
2676
LÖSEV, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında, örgü kıyafetlerden amigurumi oyuncaklara kadar birçok çeşit el emeği ürünlerin sergileneceği “Emek Atölyesi Sergisi” düzenleyecek.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü, üreten kadın gönüllüleri ile birlikte kutlayacak. 9 Mart Cumartesi Günü Ankara’da gerçekleşecek etkinlikte, sergilenen el emeği ürünler “Lösemili Çocuklara Hediye Şöleni” kapsamında gönüllüler tarafından, lösemili çocuklara iletilmek üzere paketlenecek.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde 34 Bin kayıtlı hasta ve ailelerine, 20 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor. Öte yandan sosyal konulara da kayıtsız kalmayan LÖSEV, anne üretim atölyeleri ile kadın istihdamını destekliyor.

LÖSEV, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında, örgü kıyafetlerden amigurumi oyuncaklara kadar birçok çeşit el emeği ürünlerin sergileneceği “Emek Atölyesi Sergisi”  düzenleyecek. Emektar LÖSEV gönüllülerinin üretmiş olduğu el emeği ürünler misafirlerin beğenisine sunulacak.

LÖSEV’in minik yüreklerinden defile

LÖSEV Kolejinin iyileşmiş anasınıfı çocukları el emeği kıyafetleri giyerek defile yapacak. Etkinlikte gönüllü korosunun da konser verecek. Etkinlik sonrasında sergilenen el emeği ürünler “Lösemili Çocuklara Hediye Şöleni” kapsamında gönüllüler tarafından, lösemili çocuklara iletilmek üzere paketlenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz