Pilicin ‘çiftlikten sofraya’ hikayesi

0
1004

Şenpiliç, tüketicilerini Çiftlikten Sofraya web platformuyla pilicin sofralara ulaşmadan önceki kat ettiği uzun yolculuğa eşlik etmeye davet ediyor.

Şenpiliç, tüketicilerinin satın aldıkları ürünlerin kendileri, aileleri ve özellikle çocukları için ne kadar sağlıklı ve güvenilir olduğunu bilme, piliçlerin hangi koşullarda yetiştirildiğini, üretim süreçlerinin nasıl ilerlediğini öğrenme isteğini, hazırladığı Çiftlikten Sofraya (www.ciftliktensofraya.net) online platformuyla karşılıyor.

Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamada, Çiftlikten Sofraya mikro sitesinin, akıllardaki sorulara bilimsel veriler ışığında cevap sunmak amacıyla yayına alındığı kaydedildi. Piliç etinin sofralarımıza ulaşmadan önceki tüm süreçlerini tüketicilerin gözleri önüne seren Çiftlikten Sofraya web platformunda, piliç hakkında merak edilenler ve yanlış bilinen tüm soruları video ve infografik içeriklerle yanıtlanıyor.

Çiftlikte bir gün…

Şenpiliç damızlık çiftliklerinde başlayan pilicin yolculuğu, yumurtaların çıkımı ile birlikte kuluçkahanede devam ediyor. Kuluçkahanede 21 günlük civciv çıkım sürecinden sonra ise civcivler çiftçilere teslim ediliyor. Burada civcivlerin büyüyüp serpilme süreci başlıyor ve 2-2.5 kilogramlık piliçler olduklarında kesimhaneye ve sonrasında da Şenpiliç dağıtım ağı vasıtasıyla sofralara varıyor.

Piliç etinin sofralara ulaşmadan önceki tüm süreçleri için hazırlanan açıklayıcı videolara Çiftlikten Sofraya platformundan ulaşılabiliyor. Tüketiciler, sağlıklı, lezzetli ve ekonomik bir yemek olan piliç etiyle ilgili akıllarına takılan tüm soruların bilimsel yanıtlarını platformda bulabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz