Sütaş’a Onur Nişanı

0
1001

Sütaş, Avrupa’nın en büyük kurumsal iş yarışması olarak anılan Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” kategorisinde Avrupa’nın “En İyi 10 Şirketi” arasına girerek “Onur Nişanı” (Ruban d’Honneur) aldı.

34 ülkeden, 33 bini aşkın şirketin katıldığı, girişimcilik, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik alanlarında en iyilerin seçildiği “Avrupa İş Ödülleri” (European Business Awards) 2016-2017 yarışmasının sonuçları, 4 Mayıs’ta Dubrovnik’te düzenlenen gala gecesinde açıklandı. Süt ve süt ürünleri üreticisi Sütaş, “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik’’ kategorisinde Avrupa’nın “En İyi 10 Şirketi” arasına girerek “Onur Nişanı” (Ruban d’Honneur) ile ödüllendirildi.

Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Duygu Yılmaz

Gala töreninde ödülü teslim alan Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Duygu Yılmaz, “Avrupa’nın en prestijli iş yarışmalarından biri olan Avrupa İş Ödülleri’nde ülkemizi temsil ederek ‘Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik’ kategorisinde ‘Onur Nişanı’ almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, Sütaş’ta sürdürülebilirliği, ekonomik, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim boyutlarıyla kurulduğumuz günden bu yana işimizin doğal bir parçası olarak görüyoruz. Sürdürülebilirlik anlayışımızın temelini de kendimize özgü ‘Çiftlikten Sofralara’ entegre iş modelimiz oluşturuyor. Bu modelimizin gereği olarak, yatırım yaptığımız her bölgede, üreticilerimizin sürekli eğitiminden damızlık ihtiyaçlarının karşılanmasına, nitelikli yem üretiminden ineklerimizin refahı ve beslenmesine, elektrikten buhara tüm enerji ihtiyacımızın gübre ve atıklarımızdan üretilmesine, ürünlerimizin güvenirliğinden ve doğallığından ülkemizin gıda güvenliğine kadar her konuda sektörümüze örnek uygulamaları hayata geçiriyoruz. Avrupa İş Ödülleri’nde aldığımız ödül, iş modelimizin Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası arenada da takdir gördüğünün önemli bir kanıtı niteliği taşıyor. Ödülümüzün gururunu yaşarken, getirdiği sorumlulukların farkında olarak, bundan sonra da gelecek kuşakların iyiliğini düşünerek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz