İran Tarım Bakanı, 100 firma ile Ankara’ya geliyor

0
1066
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in davetlisi olarak 19-21 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek olan İran heyeti, 19 Temmuz Salı günü Türk yetkililer ve işadamları ile Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu’nda bir araya gelecek.

İran İslam Cumhuriyeti Tarımsal Seferberlik Bakanı Mahmoud Hojjati, beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir ticari heyet ile Ankara’ya geliyor.

İran İslam Cumhuriyeti Tarımsal Seferberlik Bakanı Mahmoud Hojjati
İran İslam Cumhuriyeti Tarımsal Seferberlik Bakanı Mahmoud Hojjati

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in davetlisi olarak 19-21 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek olan İran heyeti, 19 Temmuz Salı günü Türk yetkililer ve iş adamları ile Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu’nda bir araya gelecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile düzenlenen forum, TOBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Forum kapsamında 4 ayrı salonda gerçekleştirilecek olan toplantılarda, Türk gıda ve tarım sektöründen çok sayıda firma, İranlı yetkililer ve iş adamlarıyla bir araya gelecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan yapılan duyuruda, karşılıklı tarımsal ticari ilişkilerin geliştirilmesini hedefleyen Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu’na 100’e yakın İranlı firmanın katılacağı bildirildi.

Toplantıya katılım sağlamak isteyen firmaların isim ve iletişim bilgilerini bugün (14.07.2016/Perşembe) mesai bitimine kadar Bakanlığa ve elektronik ortamda [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz