11.5 C
Ankara
Çarşamba, Mayıs 15, 2024

Sıvı beslenme paketi ile detoks

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

Saf Mutfak’ın sindirim sistemi temizliği yaparak sağlığı geri kazanma prensibi üzerine kurulu, sıvı beslenme paketi ‘Saf Juice Cleanse Programı’ farklı damak tadı ve ihtiyaçlara göre sekiz seçenek sunuyor.

Kış aylarından bağışıklık sistemi zayıflıyor ve hastalıklara yakalanma oranı artıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek sıvı arınma paketi, “Saf Immune Boost Cleanse” vücuttan toksinlerin atılımını destekleyen, yüksek beta karoten, C vitamini ve klorofil oranıyla bağışıklık sistemini güçlendiren 6 juice kombinasyonu ile tüm günlük beslenme ihtiyacını karşılıyor.

Günlük 1200 kalorilik sıvı beslenme paketinden maksimum yararlanmak için en az dört günlük kullanım tavsiye ediliyor. İçeriğinde vücudun düşük bağışıklık seviyesinde ihtiyaç duyduğu tüm vitamin-mineral ve besin öğeleri bulunuyor. Saf Mutfak, bağışıklık sisteminizin düştüğünü hissettiğinizde Saf Immune Boost Cleanse’i beslenme programı olarak tercih etmenizi öneriyor.

Saf Immune Boost Cleanse içeriği:

Çilek Detoks Juice: Çilek, Elma, Yeşil çay, Limon, Nane
Green Juice: Ispanak, Maydanoz, Salatalık, Kereviz sapı, Limon, Zencefil, Yeşil Zincir
Energizer Detox Juice: Armut, Portakal, Ananas
Bağışıklık Kokteyli: Elma, Pancar, Zencefil, Limon
Green Juice: Ispanak, Maydanoz, Salatalık, Kereviz sapı, Limon, Zencefil, Yeşil Zincir
Bağışıklık Kokteyli: Elma, Pancar, Zencefil, Limon

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...