11.1 C
Ankara
Cumartesi, Mayıs 4, 2024

İş Bankası TEMA işbirliği

Okumalısınız!

İş Bankası, doğaya gönül vermiş kredi kartı kullanıcılarını desteklemek üzere Maximum TEMA Kart’ı hazırladı. Banka, Maximum TEMA Kart kullanıcılarının yaptıkları her alışveriş için TEMA Vakfı’na belirli bir oranda bağış yapıyor. Bağışlar TEMA’nın doğal varlıkları koruma, erozyonla mücadele, doğa eğitimleri ve bilinçlendirme çalışmalarına aktarılıyor.

PrintMaximum TEMA Kart kullanıcıları Maximum Dünyası’nın avantaj ve fırsatlarından da yararlanabiliyor. Diğer tüm İş Bankası kartlarında olan taksitlendirme, indirim, ekstra puan gibi kampanyalar Maximum TEMA Kart için de geçerli.

Müzekart yerine geçiyor, sinemalarda avantajlı

Maximum TEMA Kart’ın Müzekart özelliği sayesinde kullanıcılar her yıl 1 ay süreyle Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 300’ü aşkın müze ve ören yerini ücretsiz ziyaret edebiliyor. Sinemanın Kartı Maximum projesi kapsamında, Maximum TEMA Kart ile Cinemaximumlarda hafta sonu dahil her gün 12:30’a kadar ilk seans 7 TL. Yıl içinde 2’şer aylık dönemlerde tekrar edilen kampanyalar ile Maximum Kart ile yapılan toplam 2.000 TL harcamaya 2 adet Cinemaximum sinema bileti hediye ediliyor.

 

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...