16.8 C
Ankara
Cumartesi, Nisan 27, 2024

‘‘Bizim Kalbimiz Bir’’

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

Banvit Basketbol Kulübü A takım oyuncuları ile Kızlar Banvit’le Okula burs programındaki kız öğrencileri buluşturan 2016 takvim çalışması, “Bizim kalbimiz bir” konseptiyle sevenleri ile buluşuyor… Satışa sunulan takvimlerin geliri daha fazla burs için Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği’ne aktarılacak.

banvit_kbo___bbk_2016_takvim__kapakBu yıl bir başkasının sevincine destek olmak istiyorsanız; Banvit’in kız çocuklarını eğitime kazandırmak amacıyla 8 yıldır yürüttüğü ‘‘Kızlar Banvit’le Okula’’ programına destek olmak için tasarladığı ‘‘Bizim Kalbimiz Bir’’ temalı takvim projesinden bir takvim de siz alın.

Banvit Basketbol Kulübü A Takımı oyuncuları ve Banvit’le Kızlar Okula projesinde yer alan kız çocuklarını bir araya getiren ve bu yıl 6.’sı yapılan takvim projesi satışa sunuldu.

‘‘Bizim Kalbimiz Bir’’ konseptinin işlendiği takvimde 1.40’lık öğrenciler, 2 metrelik oyuncularla aynı kadraj içinde yer alıyor. Sanat Yönetmeni Aslı Aykaç Yüce tarafından illüstrasyon olarak tasarlanan takvimde güzel kalpler bir arada sizlerle buluşuyor. Çizimsel olarak hazırlanan takvim, ayrı gibi görünen iki dünyayı bir kare içinde buluşturuyor.

banvit_kbo___bbk_2016_takvim_subatGelirler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne

Yeni takvimin satışlarından elde edilecek gelirler bu sene de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’ne aktarılarak, daha çok üniversite öğrencisine burs verilmesi için kaynak sağlanmış olacak. Banvit Basketbol Kulübü, Banvitburada.com ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’nden bir takvim satın alarak projeye siz de gönüllü olarak destek verebilirsiniz.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...