20.1 C
Ankara
Cuma, Nisan 26, 2024

Bel Group 150 Yaşında

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

1921 yılında dünyaya ilk üçgen peynir La Vache Qui rit’yi sunan, 2006 yılında Türkiye pazarına giren ve bugün 120’den fazla ülkede, sadece sürülebilir ve ambalajlı peynir üreten Bel Group; dünyanın en büyük peynir şirketlerinden biri olarak bu yıl 150. Yılını kutluyor.

Gülen İnek (La Vache Qui rit), Karper ve Kiri markalarıyla Türkiye’de yer alan ve “güldükçe yayılan mutluluk” mottosuyla çalışmalarını sürdüren Fransız peynir devi Bel Grup’un 150. Yılı, Türkiye merkez ofisi ve fabrikada kutlandı. Dr. Ebru Nurluoğlu, Bel çalışanlarına özel verdiği Mutluluk Semineri’nde “Mutluluk tıpkı gülümseme gibi bulaşıcı bir şeydir. Etrafınızda gülen insanlar oldukça siz de daha fazla gülmeye başlarsınız ve bu bulunduğunuz ortamı değiştirir. Mutlu çalışma ortamları için zemin hazırlar. Mutlu bir çalışma ortamı daha yüksek motivasyon ve başarı demektir” dedi.

1450189252_BEL_150_Y__l_LogoBel 150 yıl. kutlamaları çerçevesinde, çalışanların en içten gülümsemelerini çekerek #saycheese hastag’i ile gönderdiği her fotoğraf için, tüm dünyada çocukların daha sağlıklı beslenmesine çalışan Bel Vakfı’na özel bağışta bulunuldu.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...