Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi: Koç Holding

0
1489

İş dünyasında en saygın, güvenilir, en çok çalışılmak istenen ve başarısı en çok takdir edilen şirketleri ortaya koyan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasının sonuçları açıklandı. Capital’in gelenekselleşen araştırmasında zirvede geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Koç Holding yer aldı.

Türkiye’nin en beğenilen 20 şirketi

Capital, bu yıl 17’nci kez Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri’ni belirledi. Araştırmaya 59 sektörden 500’ün üzerinde şirketi temsilen 1.400 yönetici katıldı. Geçtiğimiz yıl listenin birincisi olan Koç Holding, bu yıl da zirveyi kaptırmadı. Geçtiğimiz yılın ikincisi Arçelik de listedeki yerini korudu. Garanti Bankası ise bir basamak yukarı çıkarak üçüncülüğe yerleşti. Rekabetin kendini yoğun olarak hissettirdiği En Beğenilen 20 Şirket Listesi’nde bu yıl 16 şirketin yeri değiştirmesiyle müthiş bir hareket yaşandı.

Geçtiğimiz yıl 3 basamak çıkan Doğuş Holding, bu yıl 5 basamak çıkarak 20’ncilikten 15’inciliğe tırmandı. Migros, Borusan Holding, Türkiye İş Bankası, Türk Hava Yolları ve Eczacıbaşı Topluluğu 3’er basamak yükselirken Garanti Bankası da 1 basamak çıktı. Anadolu Grubu, Ford Otosan ve Akbank ise listenin bu yılki yenileri oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz