PAGEV’de Eroğlu güven tazeledi

0
1069
Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu

Dünyanın en büyük 6’ıncı üreticisi konumunda bulunan Türk Plastik sektörünün çatı kuruluşlarından Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV)’nın 46. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yavuz Eroğlu başkanlığındaki yönetimin tek liste ile girdiği seçimlerde, vakfın yönetim kurulu güven tazeledi.

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “9 milyon tona yaklaşan üretimi ve 6 milyar dolara yakın ihracat rakamları ile başarı öyküsüne imza atan sektör firmalarımızın desteği ile bir yılı daha geride bıraktık. Yeni dönemde sektörümüzü bir adım daha ileriye götürmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 150 milyar TL büyüklüğe sahip bu sektörlerin sorunlarının çözümünde PAGEV olarak üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz.” dedi.

pagev_genkur

Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda yeni PAGEV Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Yavuz Eroğlu (Sem Plastik), 1. Başkan Yardımcısı Ahmet Meriç (Enformak), 2. Başkan Yardımcısı Ali Karadeniz (GF Hakan Plastik), Sayman Üye Kadir Topuçar (Engel Makina), Sekreter Üye Cemil Çakar (Kareks Polimer), YK Üyesi Aziz Özay (Aziz Plastik), YK Üyesi Özge Yavuz (Özge Plastik), YK Üyesi Kazım Öztürk (Petek Plastik), YK Üyesi Abdullah Karatepe (Öznar Plastik), YK Üyesi Burak Önder (Lüks Plastik) ve YK Üyesi Cengiz Karabolat (Meltem Makina).

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz