137 yöneticiye sertifika

0
796
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin

TURQUALITY® kapsamındaki firmaların yöneticileri için Koç, Sabancı, Bilkent ve İstanbul Üniversiteleri işbirliğiyle özel olarak geliştirilen ‘Yönetici Geliştirme Programı’nın 13. Dönemi tamamlandı. 137 yöneticiye daha sertifikaları Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve TİM yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz tarafından verildi.

Dünyanın en kapsamlı marka geliştirme programı olan TURQUALITY® tarafından, firmaların orta ve üst düzey yöneticilerine yönelik olarak gerçekleştirilen Yönetici Geliştirme Programı’nın 13. dönemi sona erdi. Programa katılan 137 özel sektör yöneticisinin sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi. Aynı tarihte, Yönetici Geliştirme Programı’nın 14. Dönem açılış töreni gerçekleştirildi.

turquality

Törene, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Koç Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İrşadi Aksun, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, Bilkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Aydoğan, Ekonomi Bakanlığı yetkilileri, akademisyenler ve kapsamdaki firmaların üst düzey yöneticileri katıldı.

Destek kapsamındaki firmaların yöneticilerinin vizyonlarını geliştirmek, katılımcı yöneticiler arasında ortak bir yönetim lisanı oluşturmak, firmalara sağlanacak destek hizmetlerinde projeleri hayata geçirecek takımların kurulmasına katkı sağlamak ve TURQUALITY® marka destek platformu için ihtiyaç duyulan sinerjiyi yaratmak amacıyla oluşturulan programın tamamlanan 13. dönemiyle, sertifika sahibi yönetici sayısı 957’e ulaştı.

TURQUALITY® Yönetici Geliştirme Programı Genişledi

Destek kapsamında bulunan firma sayısının çoğalması ve programın bilinirliğinin artmasıyla beraber oluşan yoğun talep sonucunda; önceki dönemlerde Koç ve Sabancı Üniversiteleri’nde gerçekleştirilen program 12. Dönem itibariyle genişletilerek Koç ve Sabancı üniversitelerine ek olarak, İstanbul ve Bilkent Üniversiteleri’nde de yürütüldü. Programın 14. Dönemi de aynı şekilde dört üniversitede gerçekleştirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz