Tarımda Maliyetleri Düşüren Teknolojiler Agroexpo’da

0
362
Tarımda Maliyetleri Düşüren Teknolojiler Agroexpo’da

Bu yıl 14. kez düzenlenen Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, canlı hayvan ırk tanıtımları, seminerler, paneller ve daha birçok etkinlikte tarım ve hayvancılık sektörünü İzmir’de bir araya getiriyor.  

Geçen yıl 60 ülkeden 875 katılımcı firmayı 332 bin ziyaretçiyle buluşturan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ilk dört büyük tarım fuarı arasında olan “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 07 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında Türk tarımını dünya tarımı ile Fuar İzmir’de 14. kez buluşturmaya hazırlanıyor.

Katılımcı firmaların yeni tarım ve hayvancılık teknolojilerini ilk kez görücüye çıkaracakları fuarın, bu yıl da yerli ve yabancı sektör devlerinin teknoloji yarışına sahne olması bekleniyor.

Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan, “Agroexpo, yerli ve yabancı tüm katılımcı firmalarıyla tarım ve hayvancılık sektörü için kaçırılmayacak dev bir lansman sahnesi. Amacımız sahneye sektörün dünyadaki en iyilerini, en yenilerini çıkarmak ve Türk çiftçisine tanıtmak. Bunun için özel etkinlerimiz de olacak. İki gün sürecek olan 2019 Traktör Lansmanı ve Tarımda Yenilikçi Makineler Inovasyon sunumları, C holündeki etkinlik alanında tüm ziyaretçilerimize açık olacak. Tarımda verimi arttıran ve maliyetleri düşüren teknolojilerle tanışmak için Agroexpo, çiftçilerimizin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir platform. ”

Girişin ücretsiz olduğu 14. Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 07-09 Şubat tarihlerinde saat 10.00 ile 18.00 saatleri arası, 10 Şubat Pazar günü ise saat 10.00 ile 17.00 saatleri arası ziyaretçilerini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz