Lesaffre’dan Sadakat Programı

0
4249

Maya üreticisi Lesaffre, “Fırıncı Kazansın” isimli Sadakat Programı ile her geçen gün modernleşen fırıncılık mesleğini desteklemeyi amaçlıyor.

Maya sektöründeki 165 yıllık deneyimini paylaşmak isteyen Lesaffre, yenilikçi mobil uygulaması Fırıncı Kazansın ile Türkiye’de fırıncılık mesleğini desteklemeyi hedefliyor.

Fırıncı Kazansın uygulamasını mobil cihazlarına indiren fırıncılar, yaratıcı tarifler, ilgi çekici makaleler, fırıncılığın püf noktalarına ilişkin bilgilere erişirken, bir yandan da eğlenceli içeriklerle günün yorgunluğunu atabiliyorlar.

Lansmana özel kampanya

Lesaffre, Fırıncı Kazansın Sadakat Programı lansmanına özel bir de çekiliş düzenliyor. Kampanyada, Fırıncı Kazansın mobil uygulamasını cep telefonlarına indirerek üye olan 10 fırıncı, 128 GB’lik Samsung Galaxy S9+ kazanmaya hak kazanıyor. Mobil uygulama hem AppStore hem de PlayStore’dan indirilebiliyor.

Yamaner: “Amaç fırıncılara yeni fırsatlar sunmak”

Fırıncı Kazansın Sadakat Programı’na ilişkin görüşlerini açıklayan Lesaffre Türkiye Genel Müdürü Ünsal Yamaner, bu uygulamayla Türkiye’de fırıncılarla geçen 26 yıllık birlikteliği ödüllendirmeyi ve taçlandırmayı amaçladıklarını söyledi. Yamaner, “Lesaffre olarak fırıncılığın nasıl emek yoğun bir meslek olduğunun, fırıncıların büyük özveri ve aşkla işlerini icra ettiklerinin farkındayız. Fırıncılık gerçekten de bir gönül işi… 165 yıllık geçmişimizde daima fırıncılarla omuz omuza olduk; tüm ihtiyaçlarını yakinen izledik. İşte bu nedenle sadece fırıncılara özel, onlara birçok ayrıcalık tanıyacak bir uygulama geliştirmek istedik. Ekmekçilik konusundaki deneyimlerimizi onlarla paylaşarak, birlikte büyümeye devam etmek için yenilikçi bir adım attık. Fırıncı Kazansın Sadakat Programı bu vizyonla doğdu” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz