Oba Makarna’dan Fit Serisi

0
1385
Oba Fit Serisi

Oba Makarna, sağlığına ve formuna dikkat eden tüketiciler için Oba Fit serisini geliştirdi. Yeni seri; Kepekli, Tam Buğday ve Tri-Color makarna çeşitlerinden oluşuyor.

Oba Makarna, Fit Serisinde yer alan Kepekli, Tam Buğday ve Tri-Color çeşitleri, sağlığına ve formuna özen gösteren tüketicilerin sofralarına makarnanın lezzetini taşıyor.

Seride yer alan Oba Kepekli Makarna, düşük kalori değerinin yanı sıra içeriğindeki yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi veriyor ve sindirimi kolaylaştırırken; bir diğer yeni ürün Tam Buğday Makarna ise normal makarnaya nazaran, sindirimi kolaylaştırmaya yardımcı lifli yapısı ile tokluk hissi veriyor. Oba Tam Buğday Makarna, buğdayın tamamının kullanılmasıyla elde ediliyor ve geleneksel yöntemlerle üretiliyor.

Oba Fit Serisinin enerji deposu Tri-Color makarna ise doğal lezzeti sofralara taşıyor. Kalp dostu Tri-Color; içeriğinde A, B1 ve B2 vitaminlerini barındırıyor. Ispanaklı, domatesli ve sade çeşitleriyle makarna tutkunlarını bekleyen Tri-Color; kolay sindirimiyle de sağlıklı bir beslenme alternatifi sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz