Balparmak öğrencilere kahvaltının önemini anlatıyor

0
639
Balparmak’ın ‘Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar’ sosyal sorumluluk projesi Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Ekim ayından bu yana devam ediyor.

2015 – 2016 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde 16 bin ilköğretim öğrencisine kahvaltının önemini anlatan Balparmak’ın, ‘‘Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar” sosyal sorumluluk projesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Balparmak’ın ‘Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar’ sosyal sorumluluk projesi Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Ekim ayından bu yana devam ediyor. Balparmak AR-GE merkezini de ziyaret edecek olan ilkokul çağındaki çocuklara, düzenli kahvaltı etme alışkanlığı kazandırılması ve bilinçlendirilmesi amacıyla eğitimler düzenleniyor.

balparmak1Çekmeköy ilçesindeki resmi ve özel ilköğretim okullarında eğitim gören yaklaşık 2 bin 500 öğrenci Balparmak AR-GE merkezini ziyaret ederek, Pedagog Güliz Altınbaşak’ın düzenli kahvaltının okul başarısını arttıracağı ve sağlıklı gelişim için kahvaltının gerekliliği konusunda verdiği eğitimlere katılacak.

‘Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar’ projesiyle kahvaltının hem eğlenceli hem de sağlıklı yönlerini keşfedecek olan ilkokul öğrencilerinin yalnızca ebeveynlerinin yönlendirmesiyle değil, kendilerinin de bilinçli bir şekilde kahvaltıyı sahiplenmeleri amaçlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz