Ankara tatlı günleri bekliyor

0
1184
Tatlı festivaline katılacak ziyaretçiler sadece tatlı atölyeleri, tatlı tarifleri ve tatlı şovlarıyla değil üç gün boyunca DJ performans ve konserlerle dolu müzik keyfi de yaşacaklar.

Ankara, tatlı günlerine çok yakında kavuşacak. 14-15-16 Ekim’de Bilkent Station’da düzenlenecek tatlı festivali çok tatlı sürprizlerle şehre renk katacak. Bu sürprizlerin başında doyasıya kahve ve doyasıya müzik eğlencesi dikkat çekiyor.

Pastacılar, modern tatlılar, şekerciler, çikolatacılar, butik pastacılar, şerbetçiler, gastro şovlar, tarifler, atölyeler ve müzik…

tatli_festivali_foto

Tatlı festivalinde ününü tüm Avrupa’nın bildiği şampiyon aşçılardan Eyüp Kemal Sevinç, şeflikte altın madalya sahibi Emrah Köksal Sezgin, Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takımı’nda pasta şefliği yapan Melike Bahçeci ve Türkiye Barmenler Derneği Başkanı Tolga Germiyanoğlu çok özel gösterileriyle ilgi odağı olacak. Tüm tatlı severleri bir araya getirecek festivalde diyetisyen Elvan Odabaşı da ‘diyet tatlılar’ konulu atölye çalışması yapacak.

Tatlı festivaline katılacak ziyaretçiler sadece tatlı atölyeleri, tatlı tarifleri ve tatlı şovlarıyla değil üç gün boyunca DJ performans ve konserlerle dolu müzik keyfi de yaşayacaklar. Festival boyunca; Jazz, Küba Latin ve Pop Jazz müziğinin unutulmaz parçaları da kulaklarda çınlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz