Ekici’den peynir ziyafeti

0
826

Türkiye’nin ilk kahvaltı festivali Breakfest’in sponsorları arasında yer alan Ekici, peynir çeşitlerini kahvaltı severlerle buluşturdu.

Türkiye’nin ilk kahvaltı festivali Breakfest, 24-25 Eylül tarihlerinde Uniq İstanbul Maslak’ta gerçekleştirildi. Özel kahvaltı mönülerinin ve yöresel ürünlerin ön plana çıktığı festivalin sponsorlarından Ekici Peynir, ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu.

Ekici Peynir Pazarlama Direktörü Elçin Ekici Öztürk
Ekici Peynir Pazarlama Direktörü Elçin Ekici Öztürk

Ekici Peynir Pazarlama Direktörü Elçin Ekici Öztürk, kahvaltının başrolü olan peynir çeşitleriyle festivale katılmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

“Lokum kıvamında peynir, şirketin lokomotifi oldu”

Türkiye’de kahvaltı kültürünün çok önemli olduğunun altını çizen Öztürk, her tada uygun peynirlerinin özel sunumlarıyla da katılımcılara peynir ziyafeti sunduklarını dile getirdi. En çok beğenilen ‘Lokum Kıvamında Beyaz Peynir’in, festivalde de vazgeçilmezler arasına girdiğini anlatan Öztürk, şöyle devam etti: “Ekici Peynir olarak 20’den fazla peynir çeşidini tüketiciyle buluşturuyoruz. Sürme, süzme ve tel peynir gibi çeşitlerimiz, çocuklar ve gençler tarafından çok seviliyor. Lokum kıvamında peynir zaten şirketin lokomotifi oldu. Ekici olarak tüm ürünlerimizde birinci kalite süt kullanıyoruz. Dolayısıyla tüketicilerimiz peynirlerimizi gönül rahatlığıyla yiyebilirler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz