Deloitte Türkiye’de Gökhan Alpman dönemi

0
978
Deloitte Türkiye’nin yeni CEO’su Gökhan Alpman

20 yıldır Deloitte’ta çeşitli görevler üstlenen Gökhan Alpman, Deloitte Türkiye Ortakları’nın oybirliğiyle kurumun yeni CEO’su olarak seçildi.

Türkiye’de 30’uncu yılını kutlayan Deloitte Türkiye’nin yeni CEO’su belli oldu. Yeni mali yılın başlangıcı olan 1 Haziran 2016 tarihinde Gökhan Alpman, dokuz yıldır görevini başarıyla sürdürmüş olan bir önceki CEO Hüseyin Gürer’den görevi devralacak ve dört yıl boyunca bu görevi üstlenecek.

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Fakültesi mezunu olan Alpman, yüksek lisans öğrenimini aynı üniversitede Bankacılık ve Sigortacılık Anabilim Dalı Sermaye Piyasası ve Borsa alanında tamamladı. Deloitte Türkiye’de 1996 yılında Denetim Asistanı olarak kariyerine başlayan Alpman, 2000 – 2002 yılları arasında Deloitte’un Boston ofisinde çalıştı. 2002 yılından bu yana Deloitte Türkiye’de çeşitli görevler üstlenen Alpman, 2012 yılından bu yana İcra Kurulu Üyesi ve Denetim Hizmetleri Lideri olarak görev yapıyordu. Bağımsız Denetim Derneği Yönetim Kurulu’nda yer alan Alpman, İngilizce ve Fransızca biliyor. 2 çocuk babası olan; spora ve sağlıklı yaşama önem veren lisanslı sporcu Alpman’ın yüzme, bisiklet ve koşu sporlarının bir arada yapıldığı triatlon branşında elde ettiği bir ironman*, dört yarım ironman unvanı bulunuyor.

*Ironman: Dünya Triatlon Kuruluşu tarafından düzenlenen ve marka hakkı kuruma ait olan yarış serisidir. Uzun mesafe triatlon veya 140.6 olarak da bilinmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz