13.5 C
Ankara
Pazar, Nisan 7, 2024

“Çok çok zenginler, daha çok çok zengin oldular”

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

Forbes dergisi, koronavirus salgınının neden olduğu ekonomik krize rağmen milyarderlerin bu yıl tespit edilen toplam servetinin geçen yılki 8 trilyon dolardan bu yıl 13,1 trilyon dolara yükseldiğini açıkladı. Forbes’un Genel Yayın Müdürü Randall Lane, “Çok çok zenginler, daha çok çok zengin oldular” dedi.

Forbes dergisi, dünyada 2 bin 755 milyarder bulunduğunu ve dördüncü yıldır arka arkaya Amazon’un kurucusu Amerikalı milyarder Jeff Bezos’un en tepede bulunduğunu açıkladı.

Forbes, bugün yayımladığı yıllık raporunda, Elon Musk’ın ikinci, Fransız Bernard Arnault’nun da üçüncü sırada olduğunu belirtti.

Amerikan dergisine göre, koronavirus salgınının neden olduğu ekonomik krize rağmen milyarderlerin bu yıl tespit edilen toplam serveti geçen yıl 8 trilyon dolardan bu yıl 13,1 trilyon dolara yükseldi.

Forbes’un Genel Yayın Müdürü Randall Lane, “Çok çok zenginler, daha çok çok zengin oldular” dedi.

Tesla’nın kurucusu Amerikalı işadamı Elon Musk, geçen yılki 31’inci sıradan bu yıl ikinci sıraya yükseldi. 

LVMH ya da Louis Vuitton Moët Hennessy Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Bernard Arnault, Microsoft’un patronu Bill Gates ve Facebook’un patronu Mark Zuckerberg, dünyanın en zenginleri klasmanında ilk beş içinde yer aldı.

Teknoloji patronlarının servetlerinin artması nedeniyle Amerikalı işadamı Warren Buffett, 20 yıldan beri ilk kez ilk beş için de yer almadı.

493 yeni milyarder Forbes dergisinin sıralamasında ilk kez yer aldı.

Kaynak: Ajans Bizim

[mc4wp_form id=”25750″]

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...