Gıda sektörünün en güçlü kadın CEO’su

0
1032
Arzu Aslan Kesimer, gıda sektörünün En Güçlü Kadın CEO’su oldu.

TAT Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, Düzey Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Aslan Kesimer, “Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO’su” araştırmasında 5’nci sırada yer aldı. Arzu Aslan Kesimer bu sıralamayla gıda sektörünün en güçlü kadın CEO’su oldu.

Ekonomist Dergisi’nin bu yıl yedincisini gerçekleştirdiği Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO’su Araştırması’nın sonuçları açıklandı. TAT Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, Düzey Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Aslan Kesimer, En Güçlü 50 Kadın CEO sıralamasında bu yıl 5’nci sıraya yükseldi. Kesimer, geçen yıl 17’nci sırada yer alıyordu. Gıda sektöründen 6 kadın CEO’nun yer aldığı listede Kesimer gıda sektörünün En Güçlü Kadın CEO’su oldu.

Koç Topluluğu’na bağlı Tat, SEK ve Pastavilla ile üç farklı işkolunda faaliyet gösteren Tat Gıda Sanayi A.Ş ve hızlı tüketim sektöründe satış ve dağıtım şirketi olan Düzey Pazarlama A.Ş’de toplam 1950 kişi çalışıyor.

Gıda sektörünün 6 En Güçlü Kadın CEO’su

TAT Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, Düzey Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Aslan Kesimer,

Danone Su ve Danone Türkiye Entegrasyonu Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, Sodexo Eda Uluca Özcan,

Türk Tuborg CEO’su Damla Birol,

Zade Vital Beril Koparal,

Little Caesars Türkiye Banu Güney Arıduru.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz