Mustafa Ekici’ye Duayen Sanayici Ödülü

0
2497
“Antalya OSB 2017 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni”nde, Ekici Peynir Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekici’ye (ortada) Duayen Sanayici Ödülü verildi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi 2017’nin en başarılı şirketlerini seçti. Düzenlenen törende sektörde 40. yılını deviren Ekici Peynir Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekici’ye Duayen Sanayici Ödülü verildi.

Antalya OSB tarafından 8’incisi düzenlenen “Antalya OSB 2017 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni”nde, Ekici Peynir Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekici’ye Duayen Sanayici Ödülü verildi. Ayrıca Ekici Peynir, ayrıca 2017 yılının en başarılı firmaları arasına girerek dört dalda ödül daha alarak, toplam beş ödülü evine götürdü.


“En Yüksek Kadın İstihdamı Sağlayan” ve “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” kategorilerinde ikincilik ödülü alan Ekici Peynir, aynı zamanda “En Yüksek İstihdam Sağlayan” ve “En Fazla Satış Hasılatı Yapan” ilk 5 firma arasına girerek başarı belgesi almaya hak kazandı.

Ekici Peynir Pazarlama Direktörü Elçin Ekici Öztürk, ödüle ilişkin “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi AOSB tarafından, evimiz Antalya’da, yine birçok ödüle layık görülmekten onur duyuyoruz. Özellikle 40. yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Ekici’nin layık görüldüğü ‘Duayen Sanayici Ödülü’ bizim için büyük bir gurur oldu. Bu gururla önümüzdeki yıl da yatırımlarımıza devam ederek, bölgemiz istihdamına destek olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz