Migros’tan ekşi mayalı sofra ekmeği

0
1756

Migros, 1.250 mağazasında ekşi mayalı sofra ekmeği satışına başladı. Ekşi mayalı ekmekleri, piyasada satılan ekmekle aynı fiyat ve gramajda sunan Migros, bir yıl içinde sofra ekmeği satışını tüm Migros’lara yaymayı planlıyor.

Migros, durum buğdaylarından elde edilen 200 yıllık otantik maya ile hazırlanan sofra ekmeğini halen Türkiye çapında toplam 1.250 mağazasında satışa sunuyor. Bu yıl ekmek satışında geçen yılın rakamlarına göre yüzde 100 artış beklediklerini söyleyen Migros Ticaret A.Ş. Taze Ürünler Pazarlama Direktörü İbrahim Sözen, “Ekşi maya ile geleneksel sofra ekmeğimize değer katmak istedik. Asırlık mayayla hazırladığımız sofra ekmeğimiz tüketicilerimizden de büyük ilgi gördü. Bu özel mayalı sofra ekmeği üretimi için, Migros kalite standartlarını karşılayan ekmek fırınlarıyla anlaşma yaptık. Hedefimiz, en kısa zamanda satış noktalarımızın tamamında müşterilerimize sofra ekmeğimizi sunabilmek” dedi.

Migros’tan yapılan açıklamada, ekşi mayalı sofra ekmeği üretimi yaptırılan ekmek fırınlarını sıkı bir eğitim sürecinden geçirildiği, aynı zamanda ekmeğin üretim aşamalarının yetkilendirilen denetim firmaları aracılığıyla sürekli kontrol altında tutulduğu bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz