Pınar Değirmencioğlu TİDER’in CEO’su oldu

0
866
Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) CEO'su Pınar Değirmencioğlu

Temel İhtiyaç Derneği’nde (TİDER) CEO olarak göreve başlayan Değirmencioğlu, TİDER modeli ile dünyada örnek olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Temel İhtiyaç Derneği’ne CEO olarak atanan Pınar Değirmencioğlu, TİDER’in bugüne dek çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye ulaştığını, İstanbul Maltepe’deki ilk Destek Market aracılığı ile 5432 aileye 1 milyon 406 bin TL tutarında ücretsiz alışveriş imkanı sağlanırken, 70 kişiye de istihdam sağlandığını belirtti.

TİDER olarak, 2018 yılı için en büyük hedeflerini, “yazılımını kendimizin yaptığı Destek Bulutu Platformu ile ortaya koyduğumuz özgün modeli, “çatı kuruluş “olarak Türkiye’ye yaymak” sözleriyle açıklayan Değirmencioğlu; şöyle devam etti:

”Destek Bulutu Platformunda ürün bağışçısı üreticiler ve tedarikçiler ile bizim Destek Marketlerimizi ve platforma üye olan diğer gıda bankalarını buluşturuyoruz. Bu sistemle Türkiye’de ulaşmadığımız, modelimizi götürmediğimiz tek bir nokta kalmasın istiyoruz. Böylece dünyada örnek bir model olmayı hedefliyoruz.”

Lisans eğitimini ODTÜ İşletme bölümünde tamamlayan ve üniversite öğrenciliği döneminde reklam ajanslarında çalışmaya başlayarak iş hayatına ilk adımı atan Değirmencioğlu, LCW – LC Waikiki, Yapı Kredi Sigorta, Aviva Sigorta ve Groupama Türkiye’de çeşitli görevler üstlendi.

2015 yılında P-NAR İletişim Stratejileri & Çözümleri şirketini kuran Değirmencioğlu, evli ve bir kız çocuğu annesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz