Herbalife ve Cristiano Ronaldo’dan CR7 Drive

0
6264
Herbalife ve Cristiano Ronaldo’dan CR7 Drive

Herbalife, yeni spor içeceği CR7 Drive’i dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile birlikte geliştirdi. Ronaldo’nun kişisel performans verilerine göre ihtiyaçları belirlenerek geliştirilen CR7 Drive; futbol, sabit bisiklet, koşu ya da kalp ritmini önemli ölçüde artıran diğer spor ve aktivitelerde, profesyonel sporcuların ihtiyaçlarını karşılayacak.

CR7 Drive yapay tatlandırıcı içermemesi sebebiyle, geleneksel sporcu beslenmesi ürünlerine yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. Sporcu beslenmesi uzmanları tarafından karbonhidrat, sıvı ve elektrolitlerin hızlı bir şekilde yerine konmasını sağlamak amacıyla formüle edilen ve karbonhidrat ile elektrolit içeren CR7 Drive, uzun süreli dayanıklılık egzersizlerinde performansın korunmasına katkı sağlıyor ve fiziksel egzersiz sırasında su emilimini artırıyor*.

ronaldoactionshot2 ölçü kaşığı (27 g) ürünün 500 ml su ile karıştırılmasıyla elde edilen spor içeceği, 215 mOsml/kg su ozmolaliteye sahip olmakla birlikte 24,54 mmol/l elektrolit ile yüksek miktarda B12 vitamini ve tiamin de içeriyor. Ayrıca magnezyum içeren CR7 Drive’ın porsiyon başına enerji miktarı ise 100 kcal’dan az. Hazırlaması ve içmesi zahmetsiz olan CR7 Drive, tüm Herbalife24® ürünleri gibi bağımsız Informed-Sport laboratuvarları tarafından yasaklı maddeler testinden geçirilerek üretiliyor.

Yeni sporcu içeceği CR7 Drive hakkında konuşan Herbalife Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, Ronaldo’nun beslenmesine son derece dikkat ettiğini, CR7 Drive’ın da Ronaldo’nun performansını artırıp özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için üretildiğini söyledi. Ülgen, “CR7 Drive’ı Ronaldo için ve onunla birlikte geliştirdik ancak Ronaldo’nun ihtiyaçları herhangi başka bir sporcununkinden veya sporseverinkinden o kadar da farklı değil. CR7 Drive’ı her seviyedeki sporcunun kullanımına sunduğumuz için gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“Herbalife, beslenmenin performansım için ne kadar belirleyici olduğunu anlıyor” diyen Real Madridli yıldız forvet Ronaldo ise, “CR7 Drive’ın geliştirilmesi için özel olarak sporcu beslenmesinden sorumlu Herbalife bilimsel ekibiyle çalışmak hem son derece verimliydi hem de gerçek bir işbirliğinin nasıl olması gerektiğini bana gösterdi” diyerek düşüncelerini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz