Bu markette para geçmiyor

0
853

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından ekonomik açıdan durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik açılan ‘Sosyal Market’ ilk ziyaretçilerini ağırladı.

Tatvan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında düzenlediği Sosyal Market projesi ile ekonomik açıdan durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik temel ihtiyaç malzemeleri gibi ürünlerin bulunduğu Sosyal Market hizmete açıldı.

Tatvan'daki bu markette para gecmiyorİhtiyaç sahibi ailelerin, para geçmeyen marketten ilk alışverişlerini yaptıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Tatvan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalara yenilerini eklemenin kıvancını yaşıyoruz. Tatvan Belediyesi olarak desteğe ihtiyacı olan ailelere farklı periyotlarda gıda yardımı zaten yapıyorduk. Bizler bugün yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyacı kadar kendisinin istediği şeyi alabileceği bir Sosyal Market oluşturduk. Belediyemiz sistemine kayıtlı olan vatandaşlarımız kendilerine teslim ettiğimiz Sosyal Denge Kartlarıyla açtığımız marketten ilk alışverişlerini yaptılar. İnşallah iş adamlarımızın ve kurumlarımızın yardımıyla projemizi sürekli hale getireceğiz.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz