Saray Bisküvi’den Kadın Emeğine destek

0
608
Saray Bisküvi’den Kadın Emeğine destek

Toplam çalışanlarının yüzde 46’sını kadınların oluşturduğu Saray Bisküvi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ile birlikte, Tarihi Eyüp Oyuncakları Kadın Kooperatifi atölyesinde özel bir etkinlik düzenledi.

Saray Bisküvi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Tarihi Eyüp Oyuncakları Kadın Kooperatifi atölyesinde Saray Bisküvi kadın çalışanlarının KEDV’in birlikte çalıştığı kadınlara pazarlama ve kariyer odaklı bilgilerini aktardığı, deneyimlerini paylaştığı özel bir etkinlik düzenledi.

“Emeğin değerini bulmasını sağlayacak pazarlama yaklaşımları”

KEDV’li kadınlar, Saray Bisküvi çalışanları ve oyuncu Bengi Öztürk’ün de katıldığı etkinlikte Saray Holding Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ, “Emeğin değerini bulmasını sağlayacak pazarlama yaklaşımları” başlıklı bir eğitim verdi. Uluğ, eğitimde KEDV’e üye kooperatiflerdeki üretici kadınlarla üretim, fiyatlandırma ve satış konusundaki ipuçlarını paylaştı.

Etkinliğe katılan Saray Bisküvi’nin kadın çalışanları da iş hayatındaki tecrübelerini paylaşarak kadınların sorularını yanıtladı. Tarihi Eyüp Oyuncakları kooperatif yetkilileri ise Saray Bisküvi çalışanlarına ahşap boyama eğitimi verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz