Ana Sayfa Perakende Migros Grand Stevie Award’u ilk kez Türkiye’ye getirdi

Migros Grand Stevie Award’u ilk kez Türkiye’ye getirdi

0
575
Migros, yarışmadan 14 ödülle dönmesinin yanı sıra Stevie’de ödül aldığı kategorilerileri ile en çok puanı da toplayarak yarışmanın en büyük ödülü olan Grand Stevie Award’u da ilk kez Türkiye’ye getirmiş oldu.

Eğitim platformu Migros Perakende Akademisi ile Stevie’de finale kaldığı 14 kategoride ödül alan Migros, aynı zamanda kategorilerde en çok puanı toplayarak büyük ödül olan Grand Stevie Award’u ilk kez Türkiye’ye getirdi.

Migros Perakende Akademisi, dünyanın en saygın iş dünyası ödülleri olarak gösterilen Stevie Awards for Great Employers’ta 5 farklı eğitim programıyla Stevie tarihinde bir ilke imza atarak tam 14 kategoride finale kaldı. Migros, yarışmadan 14 ödülle dönmesinin yanı sıra Stevie’de ödül aldığı kategorilerileri ile en çok puanı da toplayarak yarışmanın en büyük ödülü olan Grand Stevie Award’u da ilk kez Türkiye’ye getirmiş oldu. Dünyanın en iyi işverenlerinin, insan kaynakları ekiplerinin ve bu süreçleri destekleyen ürün ve tedarikçilerin ödüllendirildiği yarışmada, bu yıl 500’den fazla şirket yarışmaya katıldı.

22 Eylül’de New York’ta gerçekleşen Stevie Awards for Great Employers’da ödül alan Migros’un ‘İyi İş İyi Gelecek’ sloganıyla hayata geçirdiği Perakende Akademisi; KÜMPEM Yönetici Geliştirme Programı, Görevimiz: Liderlik, Migros Sosyal, GATEM Kasap Yetiştirme Programı ve Mağaza Yöneticisi Yetiştirme eğitim programları ile 14 kategoride finale kalarak 5 altın, 5 gümüş ve 4 bronz ödül aldı.

Migros İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç

Migros İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç, “Migros Perakende Akademisi’nin Stevie’de 14 kategoride finale kalarak 5 altın, 5 gümüş ve 4 bronz ödülün yanında en büyük ödül olan Grand Stevie Award’u ilk kez Türkiye’ye getirmekten büyük heyecan duyduk. Kurum içi eğitim programlarımızla sektörümüzün en kalifiye çalışanlarını yetiştiriyoruz. Yılda kişi başına 19 gün eğitim düzenleyen Perakende Akademimiz, bu ödüllerle birlikte bugüne kadar uluslararası arenada kazandığı ödül sayısını 34’e çıkardı. Yurtiçinde ve yurtdışında 1873 mağazamız ve turuncu yakalı çalışanlarımızla perakendede oyun kurucuyuz. Yılda 409.000, günde 1.100 başvuru alıyoruz. Her iş saatinde 6 kişi ailemize katıyoruz. Bu yarattığımız istihdamın gelecekteki kariyer hedeflerine hazırlamak istihdam sağlamak kadar önemli. Migros öncü adımlarla büyürken, Migros Perakende Akademisi çalışanlarını yarına hazırlıyor ” dedi.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz