25.7 C
Ankara
Perşembe, Nisan 25, 2024

Sürdürülebilirlik iletişimini PRactice ile yürütecek

Okumalısınız!

DİMES, çevre sürdürülebilirliği kategorik kurumsal sorumluluk iletişimi çalışmalarını PRactice Communication Management ile gerçekleştirecek.

2016 yılında ‘Dönüşüm Doğamızda’ konseptli kampanyasıyla, geri dönüşüm konusunda genel bilincin artırılması ve bu alanda toplumsal davranış alışkanlıklarında pozitif değişime odaklanacak olan DİMES, iletişim çalışmalarını PRactice Communication Management ile gerçekleştirecek.  Konuya ilişkin yapılan açıklamada, PRactice Communication Management’in kategori bazlı işbirliği kapsamında, DİMES’e stratejik iletişim danışmanlığı, içerik yönetimi ve operasyonel iletişim hizmetleri alanlarında servis vereceği bildirildi.

Anadolu’nun yenilebilir, sofralık meyvelerini en verimli şekilde değerlendirerek sağlıklı Tetra Pak karton ambalajlarda tüketiciye sunduklarını belirten DİMES Pazarlama Müdürü Duygu Süleymanoğlu kampanya ile ilgili şöyle konuştu:

“Kendi yetiştirdiğimiz ve emeğini katma değerle insana sunma azminde olduğumuz bereketli toprakları işleyen üreticilerimize ücretsiz dağıtılan fidanlar, çalışanlarımız, üretim tesislerimiz, iş ortaklarımız ve ayrılmaz bir parçası olan, her gün bize güvenip bizi tercih eden tüketicilerimiz, insana bir değer zinciri oluşturuyor. ‘Doğaya ve İnsana Saygı’ ilkemizle bu değer zincirinin çevreye katkılarını artırmayı hedefliyoruz. Sorumlu ormancılık ilkelerine göre yönetilen ormanlardan elde edilen Tetra Pak karton ambalajlarımızın geri dönüştürülmesi için bilinçlendirme kampanyaları yapıyoruz. Yeni adımlarla, birlikte daha fazla değer üreteceğimize yürekten inanıyoruz.”

Mert Birdogan
Mert Birdoğan: “Müşterimizle birlikte yeni bir projede topluma dokunacak olmak, DİMES’in değer zincirine katkı yapacak olmak bizleri heyecanlandırıyor.”

“DİMES’in değer zincirine katkı yapacak olmak bizleri heyecanlandırıyor”

2015 yılında hayata geçen PRactice Communication Management (PRactice)’in henüz ilk yılında bu kadar değerli bir proje kapsamında DİMES gibi değerli bir marka ile işbirliğinden gurur duyduklarını belirten PRactice Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mert Birdoğan, “Sürdürülebilirlik İletişimi, toplumsal değer ve öncelikler, küresel trendler, farklı sektörel yapılar, endüstriyel gereksinimler üzerinde bilgi birikimi gerektirir. PRactice iletişim sektörünün yeni markası, ancak bu markanın ardında kurucularının 50 yıla yaklaşan kümülatif tecrübesi var. Stratejik önerilerimiz, nitelikli içerik, proaktif bakış açısı, programlı ve istikrarlı hizmet yeteneklerimiz, çözüm odaklı, performans odaklı, sonuç odaklı adımlarımızla, müşterimizle birlikte yeni bir projede topluma dokunacak olmak, DİMES’in değer zincirine katkı yapacak olmak bizleri heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.

DİMES çevre sürdürülebilirliği kategorik kurumsal sorumluluk iletişimi projesi kapsamında, 2016 yılının geneline yayılan farklı çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirilecek.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...