Ünlü oyuncu oğluyla ilk kez kamera karşısına geçti

0
978

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Bebelac’ın fermantasyon teknolojisiyle geliştirdiği ilk ve tek devam sütü olan Bebelac Gold için oğlu Ali Demir ile ilk kez kamera karşısına geçti.

Fermantasyon teknolojisiyle geliştirilen ilk ve tek devam sütü olan Bebelac Gold’un reklam yüzü ünlü oyuncu Pelin Karahan oldu. Yoğurttaki mayalamaya benzeyen teknolojiyle üretilen Bebelac Gold’un reklam filminde Pelin Karahan’a ilk kez oğlu Ali Demir eşlik etti. Bebeklerin ilk yıllarında sindirim sistemlerinin henüz tam gelişmemesinden yola çıkarak geliştirilen Bebelac Gold’un reklam çekiminde Pelin Karahan, oğlu ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

Uzun yıllardır geleneksel olarak evlerde de kullanılan ve ‘mayalama’ olarak bilinen fermantasyon tekniğinin yoğurt ve kefir mayalama yöntemiyle aynı doğallığı taşıdığını vurgulayan ünlü oyuncu Karahan, anne olduktan sonra doğal beslenmeye daha çok dikkat ettiğini belirtti. Reklamda da doğal beslenmenin ve kolay sindirimin öneminin altını çizen ünlü oyuncu, “Fermantasyon tekniğiyle geliştirilen Bebelac Gold bebeklerin sindirim sistemi gelişiminde destekçi. Denedim ve memnun kaldım. Şimdi Ali Demir’in uykusu, benim de hayatım düzene girdi” mesajını veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz