Tenisin efsane ismi, Barilla’nın global marka yüzü oldu

0
478
Gıda devi Barilla, tüm dünyada makarna ve sos ürünlerinin yeni marka yüzü olarak efsane tenisçi Roger Federer ile anlaştı.

Barilla, tenis dünyasının yaşayan efsanesi olarak tanınan Roger Federer ile uzun vadeli bir anlaşmaya imza attı.

Gıda devi Barilla, tüm dünyada makarna ve sos ürünlerinin yeni marka yüzü olarak efsane tenisçi Roger Federer ile anlaştı. Anlaşmaya ilişkin konuşan Barilla Grup Başkan Yardımcısı Luca Barilla; “Federer, uzun kariyeri boyunca sergilediği ilkeli davranışları ile tüm dünyadan insanların kalbini fethetmiş, olağanüstü bir insan ve sporcu. Temsil ettiği değerlerle uluslararası anlamda parlayan bir yıldız. Köklü tarihimiz ve iş yapma ilkelerimizi aynı çatı altında buluşturan bu iş birliği sayesinde, benimsediğimiz misyonu çok daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Sporun enerji, gayret ve adanmışlık istediğini söyleyen Luca Barilla, “En kaliteli buğdaylar ile üretimini gerçekleştirdiğimiz makarnalarımız sadece sporcular için temel bir besin maddesi olmanın ötesinde, herkes için vazgeçilmez bir karbonhidrat kaynağı. Akdeniz tipi beslenmenin temel unsurlarından birisi olarak, lezzetli olduğu kadar insanların sağlığı ve gezegenin sürdürülebilirliği için en tercih edilir gıda makarna” açıklamasını yaptı.

Spor hayatı boyunca sayısız başarılara imza atan Roger Federer ise Barilla ile gerçekleştirilen iş birliğini şöyle değerlendirdi; “Barilla makarna ve sosları bana tenis kortunda ihtiyaç duyduğum tüm enerjiyi sağlarken, aynı zamanda ailece çok keyif aldığımız sofralar kurmamıza yardımcı oluyor. Bir sporcu olarak makarna uzun yıllardır benim günlük bir diyetimin bir parçası olduğu için böylesi bir iş birliği kurmuş olmamız çok doğal. Yaptığı işte en iyisi olduğuna inandığım Barilla ile yan yana gelmekten dolayı büyük heyecan duyuyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz