27.2 C
Ankara
Çarşamba, Nisan 24, 2024

Tadında Anadolu’ya iki ödül birden

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

BTA, Skal International İstanbul Kulübü tarafından verilen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Tadında Anadolu markasıyla iki dalda ödüle layık görüldü.

Turizm sektörünün otel, acente, havayolu, kongre merkezi gibi tüm dallarının profesyonellerini buluşturan Skal International’ın İstanbul Kulübü tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde yiyecek içecek sektörünün lider şirketi BTA, Tadında Anadolu markasıyla iki önemli ödüle layık görüldü. 19 Aralık 2015 Cumartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, 21 kategoride 2015 yılının en iyileri ödüllendirildi. BTA markalarından Tadında Anadolu’ya ilk ödül “Kültürel Değerlerin Yaşatılmasına Katkı” kategorisinde verildi. Tadında Anadolu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda hizmet veren restoranıyla “Bölge Ödülü”nün de sahibi oldu.

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, “Skalite, Türk turizminin gelişimine sağladığı destek ve turizmde kaliteye yapılan katkının ödüllendirmesi açısından çok önemli bir platform. Biz de Tadında Anadolu markamızla iki ayrı kategoride ödüle layık görüldüğümüz için son derece gururlu ve mutluyuz. Tadında Anadolu’yu oluştururken Anadolu mutfağının kültür mirasını korumak, geleneksel lezzetleri nesiller boyu yaşatmak ve sevilen bu lezzetlerin dünya mutfakları arasında ününü perçinlemek amacıyla yola çıktık. “Kültürel Değerlerin Yaşatılmasına Katkı” kategorisinde aldığımız ödül ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi bir kez daha kanıtlıyor” dedi.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...